Vergeten pensioenen

19 december 2019

Vrijdag 20 december is Henk van der Kolk, voorzitter Pensioenfonds Detailhandel, te gast bij Omroep MAX in de uitzending van Meldpunt over ‘vergeten pensioenen’. Dit zijn pensioenen die ooit zijn opgebouwd, maar niet kunnen worden uitbetaald omdat de pensioengerechtigden niet te vinden zijn.

Bekijk hier de uitzending.

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van de uitzending vragen over dit onderwerp? Dan kunt u terecht op https://www.mijnpensioenoverzicht.nl. Hier vindt u alle pensioenafspraken van Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars. Ook kunt u achterhalen of u een ‘vergeten pensioen’ heeft.

Indien u er niet uitkomt, kunt contact opnemen met de servicedesk via 020-7512870 (op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur) of een mail sturen naar info@mijnpensioenoverzicht.nl.

In de detailhandel gewerkt?
Bent u werkzaam geweest in de detailhandel? Neem dan voor vragen contact op met Pensioenfonds Detailhandel.

Regel uw toeslagen goed!
Ontvangt u een toeslag van de overheid zoals huur- of zorgtoeslag? Deze kan veranderen of komen te vervallen door een betaling. Geef daarom de juiste inkomensgegevens tijdig door aan de Belastingdienst. Alles over toeslagen vindt u op www.belastingdienst.nl/toeslagen.

2020-03-11T14:42:00+01:0019 december 2019|