Corona-loket: werkgevers 

Utrecht, 1 mei 2020

Door de ontwikkelingen rondom het Corona-virus (COVID-19) heeft Pensioenfonds Detailhandel maatregelen genomen. Werkgevers die tijdelijk minder, of geen pensioenpremie kunnen betalen, kunnen onder voorwaarden in aanmerking komen voor een individuele betalingsregeling.

Wij hebben ons incassobeleid aangepast. We sluiten daarbij aan op (of houden rekening met) de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). De hoogte van de premie blijft onveranderd,  ook als u (maximaal) 90% tegemoetkoming van UWV ontvangt.

Neem voor een betalingsregeling contact op met de Corona-desk van Pensioenfonds Detailhandel, bereikbaar via betalen@pensioenfondsdetailhandel.nl of tussen 9:00 en 17:00 via telefoonnummer 088-1168381.

Bereikbaarheid Pensioenfonds Detailhandel
Vanwege het coronavirus heeft Pensioenfonds Detailhandel verschillende maatregelen genomen. Zo werken de medewerkers van de Pensioendesk zo veel mogelijk thuis. Daardoor kan het zijn dat u ons telefonisch iets minder goed kunt bereiken dan normaal. Heeft u een vraag die niet dringend is? Dan verzoeken wij u om deze via de mail te stellen. Uiteraard proberen wij uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

2020-05-01T17:03:33+02:0019 maart 2020|